Το Athens Pride θα φιλοξενήσει τις διοργανωτικές ομάδες των Prides απ’ όλο τον κόσμο τον Οκτώβριο του 2019

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και Παγκόσμιο Συνέδριο της InterPride στην Ινδιανάπολη (Indiana USA), το 60% των παρευρισκόμενων οργανώσεων ψήφισαν υπέρ του Athens Pride για την διοργάνωση και φιλοξενία του ετήσιου συνεδρίου της το 2019.  Το Athens Pride είχε την τιμή να διαγωνιστεί εναντίον του έμπειρου και γνωστού Austin Pride (Texas USA).

Η InterPride, η Διεθνής Ένωση Οργανωτών LGBTI Pride (www.interpride.org), έχει 221 μέλη από όλο τον κόσμο. Το Athens Pride είναι μέλος από το 2007.

Το φετινό συνέδριο, το οποίο φιλοξένησε το Indy Pride, ήταν το μεγαλύτερο που πραγματοποιήθηκε ποτέ, με εκπροσώπους από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και την Αφρική. Επίσης συγχαίρουμε το Copenhagen Pride, το οποίο κέρδισε την ψηφοφορία για τη διοργάνωση του World Pride 2021.

Το Athens Pride ευχαριστεί όλους τους κυβερνητικούς φορείς, τις πρεσβείες, τις κοινοτικές οργανώσεις, και τα πολιτιστικά ιδρύματα που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του. Ανυπομονούμε για τον Οκτώβριο του 2019, όταν θα καλωσορίσουμε όλα τα Prides του κόσμου στο μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό Παγκόσμιο Συνέδριο που έγινε ποτέ!

Μετάβαση στο περιεχόμενο