Στοργή και Σεβασμός: Η Φροντίδα των ΛΟΑΤΚΙ+ μεγαλύτερης ηλικίας

Στοργή και Σεβασμός: Η Φροντίδα των ΛΟΑΤΚΙ+ μεγαλύτερης ηλικίας ΜάιοςΜάι 20 2024 17:30 - 19:30
Συζήτηση

Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση του έργου BestCare4LGBTQI+ σε συνεργασία με το Athens Pride! Μια πρωτοβουλία που δεσμεύεται να προωθήσει τη συμπερίληψη και τον σεβασμό προς τα LGBTQI+ άτομα μεγαλύτερης ηλικίας σε μονάδες φροντίδας. Κατά τη διάρκεια του έργου, οι επαγγελματίες και τα μέλη της κοινότητας συνεργάστηκαν για να μοιραστούν εμπειρίες και να δημιουργήσουν πολύτιμο υλικό. Με εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαλεία, στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς και συμπεριληπτικού περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιάσουμε τα εκπαιδευτικά εργαλεία καθώς και μέσα για την επαναπαραγωγή της εκπαίδευσης σε δομές φροντίδας. Οι επαγγελματίες μπορούν να συμπληρώσουν μια φόρμα για να λάβουν το Έμβλημα Συμπεριληπτικότητας και προτάσεις βελτίωσης βάσει της βαθμολογίας του χώρου εργασίας. Τέλος, δημιουργήθηκε μια πλατφόρμα με επιπλέον πηγές και πόρους για την ενδυνάμωση των επαγγελματιών. Μετά την παρουσίαση του έργου θα ακολουθήσει μια ζωντανή συζήτηση με τους Rainbow Seniors και σας περιμένουμε να συμμετάσχετε με ερωτήσεις και ιδέες!

👉Το KMOP - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σε συνεργασία με το Athens Pride και τους Rainbow Seniors, διοργανώνει παρουσίαση - συζήτηση με θέμα: Εκπαίδευση επαγγελματιών φροντίδας ατόμων τρίτης ηλικίας γύρω από θέματα ΛΟΑΤΚΙ+ με θέμα «Στοργή και Σεβασμός: Η Φροντίδα των ΛΟΑΤΚΙ+ μεγαλύτερης ηλικίας», την Δευτέρα 20 Μαϊου 2024 και ώρες 18:00 - ....
Τοποθεσία: Σεπόλια (η ακριβής διεύθυνση θα σας γνωστοποιηθεί μετά την εγγραφή σας)
 
🟠 Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες παροχής φροντίδας, ψυχολόγους, εκπαιδευτές αλλά και σε όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και την υποστήριξη που μπορούν να έχουν.
👉Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι δωρεάν.
Απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Για προεγγραφή: . https://forms.gle/vuBGTu5oy4oKe1A99
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org

Μετάβαση στο περιεχόμενο