Ως Εδώ! – Εργαστήριο αυτοπροστασίας, οριοθέτησης και αυτοάμυνας

Ως Εδώ! - Εργαστήριο αυτοπροστασίας, οριοθέτησης και αυτοάμυνας ΙούνιοςΙούν 14 2024 17:30 - 19:00
Εργαστήριο

Το σώμα μου - αυτό το αδιανόητο πλάσμα μέσα από το οποίο βιώνω την ύπαρξη - μπορεί να κάνει χίλια πράγματα και να γίνει άλλα χίλια. Όλα όσα έχω ζουν εκεί. Στο στήθος μου νιώθω να φουσκώνει η αγάπη. Τα πόδια μου νιώθω να ξεσηκώνει ο χορός. Μέσα από τη μύτη μου μυρίζω αυτά που με κάνει να νιώθω ότι είμαι σπίτι. Στις αναμνήσεις μου εκτείνεται η μόνη μου πατρίδα - η παιδική μου ηλικία. Στα έγκατα του σώματός μου ζει και ο φόβος που μου σφίγγει στο στομάχι - ο φόβος που μου φόρτωσαν κάποιοι άλλοι: οι κακοποιητές, οι εξουσιαστές, οι φασίστες, οι μισάνθρωποι.

 

Το αγαπώ το σώμα μου. Το θέλω για να αγγίξω, για να μυρίσω, για να γευτώ κάθε χιλιοστό της μίας και μοναδικής ζωής μου. Το θέλω όπως είναι, δεν θέλω να το κρύβω, το θέλω αληθινό και το θέλω για να λάμπει το μέσα μου στον κόσμο.

Κάποιοι με μισούν για αυτό. Με μισούν διότι μισούν πιο βαθιά από όλους τον εαυτό τους. Δεν είναι ευθύνη μου να τους φτιάξω. Δεν είναι ευθύνη μου να τους εκπαιδεύσω. Η μόνη μου ευθύνη είναι απέναντι σε εμένα. Να με αποδεχτώ. Να με αγαπήσω. Να με υπερασπιστώ. Κι αφού μου κήρυξαν τον πόλεμο, να κάνω το σώμα ακρίτα της ψυχής μου και όπλο τρομερό, που πάνω τους θα στρέψω.

 

Στο εργαστήριο θα κάνουμε βιωματικές ασκήσεις αυτοπροστασίας, οριοθέτησης και αυτοάμυνας κατά της έμφυλης, σεξιστικής, ομοφοβικής και φασιστικής βίας.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 30 άτομα.

 

Απαραίτητη η υπεύθυνη κράτηση θέσης. Προσφέρουμε το εργαστήριο δωρεάν από αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, όχι επειδή η αξία του είναι χαμηλή - απεναντίας, το να μη φοβάμαι να υπάρχω είναι ανεκτίμητο. Αν επιλέξετε να κλείσετε θέση, κάντε το ως υπεύθυνα, ενήλικα άτομα. Ελάτε στο εργαστήριο όντως και ελάτε στην ώρα σας. Μην στερήσετε τη θέση από κάποια που πραγματικά το θέλει και το έχει ανάγκη. Ευχαριστούμε.

 

Φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/6gq4NTj6hwq5dFWWA

14/06, 17:30 - 19:00  στο  AKBAN Ninjutsu Itten Dojo

By Fight Back Club - AKBAN Ninjutsu Itten Dojo

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org

Μετάβαση στο περιεχόμενο