Βραδιά Εθελοντών στις 10/01/2010

10/01/2010

Από τον Στέφανο και την Παρασκευή, Εθελοντισμός 2010:

 

Αύριο Κυριακή 10 του μηνός έχουμε μια ακόμα βραδιά εθελοντών του Pride!*

 Από τις έξι το απόγευμα ο χώρος είναι ανοιχτός, η σπιτική μηλόπιτα της Παρασκευής θα σας περιμένει, και εμείς θα κρατάμε το μπαρ, χωρίς να είναι απαραίτητο βέβαια να έρθετε από νωρίς, εκτός και αν θέλετε να πιείτε με την παρέα σας ένα καφεδάκι, η να συναντήσετε κάποια μέλη της επιτροπής για να κουβεντιάσουμε!

 

Στις επτάμισι (19:30) θα γίνει μια συνάντηση εθελοντών στην οποία θα συζητήσουμε τα εξής θέματα:

 

– Ενημέρωση από την Άντρεα για τους εθελοντές που θα χρειαστούν στην Έκθεση που οργανώνει στην gallery Breeder για λογαριασμό του Pride, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου το βραδάκι.

 

– Σύσταση ομάδων εργασίας που θα αναλάβουν των σχεδιασμό δύο project σχετικά με την ημέρα του Πράιντ. Τον θέμα και το στολισμό ενός άρματος, και τον σχεδιασμό κάποιον δράσεων για να κάνουμε το πρωινό της ημέρας του Pride πιο ενδιαφέρον! 😉

 Όσοι λοιπόν εθελοντές ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σε ένα από τα δύο θέματα η και στα δύο θα τους περιμένουμε στις 19:30 στον δεύτερο όροφο!

 Στις εννιά θα προβληθεί η ταινία "If These Walls Could Talk 2" σε μεγάλη οθόνη και σούπερ ήχο, και μετά το μπαρ θα είναι ανοιχτό μέχρι αργά την νύχτα!

 

 Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να έχουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς οι εθελοντές μεταξύ μας μια φορά το μήνα, ένα μέρος που να μπορούμε να ερχόμαστε με την παρέα μας, να γνωριζόμαστε οι εθελοντές μεταξύ μας, να μαθαίνουμε τις καινούργιες ανάγκες του Pride, καθώς και να φέρνουμε ίσως κάποιες προτάσεις κτλπ. Σίγουρα σκοπός των συναντήσεων δεν είναι να σας κουράσουμε, αλλά απλά να μας φέρουμε πιο κοντά! Αν έχετε όμως κάποια διαφορετική άποψη θα θέλαμε να μας την πείτε!

 

Περιμένουμε λοιπόν να σας δούμε κάποια στιγμή αύριο!

*στο Νοσότρος, Θεμιστοκλέους 66

 

Παρασκευή, και Στέφανος!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο