Προσκληση ενδιαφέροντος ομάδων και οργανώσεων για τη συμμετοχή στο Athens Pride 2016

Home / Νέα της Κοινότητας / Προσκληση ενδιαφέροντος ομάδων και οργανώσεων για τη συμμετοχή στο Athens Pride 2016

Οι ομάδες-οργανώσεις-συλλογικότητες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φετινό Athens Pride με περίπτερο στην πλατεία,  με άρμα ή μπλόκ στην παρέλαση και χαιρετισμό απο την κεντρική σκηνή, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση:

(Χαιρετισμό μπορούν να απευθύνουν απο την σκηνή του Athens Pride ΜΟΝΟ οι LGBTQI+ ομάδες-οργανώσεις-συλλογικότητες)

Οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 30 Μάη. 

 


 

Athens Pride

Σάββατο 11 Ιουνίου

Πλατεία Κλαυθμώνος

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Athens Pride 2016.

Ονομασία οργάνωσης/ομάδας/συλλογικότητας/εταιρίας (απαραίτητο)

Άτομο επαφής (απαραίτητο)

Your Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

web site

Επιθυμώ τη συμμετοχή της ομάδας/οργάνωσης/συλλογικότητας στην παρέλαση του Athens Pride με δικό μας group. (απαραίτητο)

Σχόλια - Παρατηρήσεις

( Σε περίπτωση που θα θέλατε να έχετε περισσότερα από ένα περίπτερα ή κάποια ιδιαίτερη παρουσία/κατασκευή/διακόσμηση, παρακαλώ γράψτε το εδώ)

Υπεύθυνη δήλωση

1) Δηλώνω υπεύθυνα ότι επιθυμώ την παρουσία της ομάδας/οργάνωσης/συλλογικότητας/εταιρίας (την οποία και εκπροσωπώ ως προς την αίτηση αυτή) στο Athens Pride - Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας 2016, που θα λάβει χώρα στις 11 Ιουνίου 2016 στην πλατεία Κλαυθμώνος και δεσμεύομαι για την παρουσία μας από τις 11:00 το πρωί μέχρι το πέρας του φεστιβάλ, μέσα στα πλαίσια του χώρου - περιπτέρου, όπως αυτός μας υποδειχτεί από την γραμματεία του Athens Pride εκείνη την ημέρα.

2) Γνωρίζω ότι η συμμετοχή είναι €20 (δωρεά στο Athens Pride) και πρέπει να καταβληθεί μέχρι και το πρωί της 11ης Ιουνίου 2016, πριν την παραλαβή του χώρου - περιπτέρου. Για τα πολιτικά κόμματα / κομματικές νεολαίες κτλ, το ύψος της δωρεάς ανέρχεται στα €50.

3) Γνωρίζω ότι δεν επιτρέπεται η διανομή υλικού που δεν αφορά άμεσα την ομάδα/οργάνωση/συλλογικότητα μας, όπως επίσης δεν επιτρέπεται η πώληση αντικειμένων ή η χρήση των περιπτέρων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση/άδεια από το Athens Pride.

4) Γνωρίζω το ισχύον νομικό πλαίσιο (όσον αφορά δωρεές και πάσης φύσεως συναλλαγές) και θα το σεβαστώ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Το Athens Pride δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές.

Το Athens Pride διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς άρνησης συνεργασίας ή να μην επιτρέψει συγκεκριμένες δραστηριότητες, σε περίπτωση όπου κριθεί ότι αντιτίθενται στους σκοπούς και τον χαρακτήρα του Φεστιβάλ.

Επικοινωνία με το Athens Pride

Για διευκρινίσεις, παρατηρήσεις ή απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Ανδρέα Βιδάλη στο τηλ 6955939064 ή μέσω mail στο andr.k.vida@gmail.com
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Comments(0)

Leave a Comment