Βιβλιοθήκη με φωνή

Αν η εκδήλωση απαιτεί κράτηση θέσης (δωρεάν), παρακαλώ επιλέξτε το εικονίδιο με το ημερολόγιο και κάντε κράτηση, επιλέγοντας την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και συμπληρώνοντας όνομα και ένα έγκυρο email. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται μόνο για την κράτηση θέσης και δεν θα λάβετε άλλη επικοινωνία από το Athens Pride ή τρίτα μέρη.

24/07/2021 μέχρι και 25/07/2021

11:00 / 15:00

Χώρος

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


Πειραιώς 100

Η “Βιβλιοθήκη με Φωνή” είναι μια δράση – πρωτοβουλία του εθελοντισμού του Athens Pride. Τα ίδια τα άτομα θα αποτελέσουν ζωντανά “βιβλία”, έτοιμα να μοιραστούν με το “αναγνωστικό κοινό” τις δικές τους ιστορίες σχετικά με τον εθελοντισμό και τις εμπειρίες τους μέσα στο Athens Pride.

Η δράση “Βιβλιοθήκη με Φωνή” πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Pride Week 2021 και σκοπό έχει να ανοίξει ένα παράθυρο επικοινωνίας και κατανόησης για τις δράσεις του εθελοντισμού του Athens Pride. Είναι μια πρωτοβουλία που έχει πολλά να προσφέρει. Από τη μία, δίνει στα άτομα που εθελοντίζονται στο Athens Pride τον ρόλο του “βιβλίου”, επιτρέποντάς τους να μοιραστούν τις ιστορίες και τις εμπειρίες που έχουν αποκτήσει μέσω του εθελοντισμού καθώς και να μιλήσουν για τα θετικά και τα αρνητικά γεγονότα που βίωσαν μέσα σε αυτόν. Από την άλλη, δίνει στο “αναγνωστικό κοινό” τη δυνατότητα “διαβάζοντας” τις ιστορίες να μάθει περισσότερα για το τι μπορεί να σημαίνει το να είσαι μέρος μιας εθελοντικής ομάδας και ειδικά σε μια περίοδο που αυτό γινόταν μέσω τηλεδιασκέψεων. Θα πάρουν μια ιδέα για το πώς είναι να είσαι στην ομάδα αυτή χρόνια, αλλά και πώς είναι να συνεργάζεσαι με άτομα που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά. Άλλωστε, πώς καλύτερα να μάθεις για το Athens Pride, από ότι απ’ τα άτομα που αποτελούν την κινητήρια δύναμη του;

Τίτλοι βιβλίων και διαθέσιμες γλώσσες:

  • Εθελοντής από κούνια (ελληνικά, αγγλικά)
  • Εθελοντισμός: Η εξίσωση (ελληνικά)
  • Πράκτορας Pride 007 (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά)
  • There is an Impostor among us (ελληνικά, αγγλικά)
  • Brave (ελληνικά, αγγλικά)
  • Από μέσα είναι καλύτερα (ελληνικά, αγγλικά)
  • Μαλλιά κουβάρια (ελληνικά, αγγλικά)
  • Pride and prejudice (ελληνικά, νοηματική)

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αποθήκη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

♿ Η αίθουσα είναι προσβάσιμη, διαθέτει εξωτερικές αναπηρικές τουαλέτες και parking. Απέχει 300 μ. από τo μετρό “Κεραμεικός”.

🤟 Υπάρχει διαθέσιμο “βιβλίο” στην ΕΝΓ

Μετάβαση στο περιεχόμενο