τα ΠΡΩΙΝΑ σου

Αν η εκδήλωση απαιτεί κράτηση θέσης (δωρεάν), παρακαλώ επιλέξτε το εικονίδιο με το ημερολόγιο και κάντε κράτηση, επιλέγοντας την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και συμπληρώνοντας όνομα και ένα έγκυρο email. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται μόνο για την κράτηση θέσης και δεν θα λάβετε άλλη επικοινωνία από το Athens Pride ή τρίτα μέρη.

18/07/2021

11:00 / 13:00

Χώρος

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


Πειραιώς 100

τα ΠΡΩΙΝΑ σου και το POP UP OPEN AIR LIVE STUDIO του MUSICA RADIO έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το MUSICA RADIO ξεκίνησε ως μία σκέψη το καλοκαίρι του 2009 και κατέληξε τον Φεβρουάριο του 2015 να γίνει πράξη μετά από αρκετή έρευνα και συλλογική εργασία από διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι ένα μουσικό «κανάλι» που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπάνε τη μουσική και τις τέχνες.

Στο ξεκίνημα του στηρίχτηκε σε δύο άξονες. Τη ΜΟΥΣΙΚΗ (live RADIO) και τις ΤΕΧΝΕΣ (web). Στην πορεία, ψάξαμε, εξελίξαμε και δημιουργήσαμε νέα «κανάλια» έκφρασης. Η ανάδειξη μας έως ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα μουσικά project μας «ανάγκασε» να εξελίξουμε τους δύο πρώτους άξονες (RADIO & WEB), να σχεδιάσουμε τον τρίτο, ΕΙΚΟΝΑ (VIDEO), να δημιουργήσουμε ακόμη δύο και να τα βάλουμε κάτω από την «ομπρέλα» ενός κοινού ονόματος… του MUSICA_Project.

  • Σέμης Πετράκης (Radio Producer)
  • Ζωή Κακοτρίχη (Radio Producer)
  • Νεφέλη Πετράκη (Site)
  • Κωνσταντίνα Καρατζόγλου (Site)
  • Θανάσης Εξίκης (Thanassis_Epsilon) (Dj)
  • Τόλης Παλάτζας (Tolis Q) (Dj)
  • Σπύρος Λουργιώτης (Dualism) (Dj)

To POP UP OPEN AIR LIVE STUDIO θα σας περιμένει στο Προαύλιο του Μηχανουργείου.

Facebook event

♿ Η αίθουσα είναι προσβάσιμη, διαθέτει αναπηρικές τουαλέτες και parking. Απέχει 200 μ. από τo μετρό “Κεραμεικός”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο