Σ’ αγαπώ τρελλά

Αν η εκδήλωση απαιτεί κράτηση θέσης (δωρεάν), παρακαλώ επιλέξτε το εικονίδιο με το ημερολόγιο και κάντε κράτηση, επιλέγοντας την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και συμπληρώνοντας όνομα και ένα έγκυρο email. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται μόνο για την κράτηση θέσης και δεν θα λάβετε άλλη επικοινωνία από το Athens Pride ή τρίτα μέρη.

Κύκλος ταινιών LGTBI+ μικρού μήκους
 
Αυτόν τον Ιούλιο, σας προσκαλούμε να  ανακαλύψετε στο καλά μας στο Vimeo τις μικρού μήκους ταινίες LGTBI+ του κύκλου «Σ’ αγαπώ τρελλά». Μέσα από οκτώ εξαιρετικές και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους κινηματογραφικές προτάσεις, λόγω της θεματικής τους  ποικιλίας, των πρωταγωνιστών και του ιδιώματος τους, θα παρακολουθήσετε ιστορίες που προκαλούν τον προβληματισμό γύρω από την ταυτότητα φύλου, τον ομοφυλοφιλικό έρωτα και την διεμφυλικότητα.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   Από 6 ως 8 Ιουλίου
Μια άγρια αφιέρωση   Από 9 ως 11 Ιουλίου
Μετά επίσης   Από 13 ως 15 Ιουλίου
Σου   Από 16 ως 18 Ιουλίου
Βίκτωρ ΧΧ   Από 20 ως 22 Ιουλίου
Τραγουδώντας στις ταράτσες   Από 23 ως 25 Ιουλίου
SNAP   Από 27 ως 29 Ιουλίου
Άλμα   Από 30 Ιουλίου ως 1η Αυγούστου
Το σώμα της γυναίκας χωρίς σκιά

Γιορτάστε μαζί μας τη διαφορετικότητα!

Όλες οι ταινίες είναι διαθέσιμες στα ισπανικά με δυνατότητα επιλογής υποτίτλων μεταξύ αγγλικής, πορτογαλικής και ισπανικής γλώσσας, στο κανάλι του Ινστιτούτου Θερβάντες στο Vimeo, για 48 ώρες, από τις 21.00 ώρα Ελλάδος της πρώτης μέρας που αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Λογότυπο οργάνωσης
Μετάβαση στο περιεχόμενο