Η αγάπη μας ενώνει

Αν η εκδήλωση απαιτεί κράτηση θέσης (δωρεάν), παρακαλώ επιλέξτε το εικονίδιο με το ημερολόγιο και κάντε κράτηση, επιλέγοντας την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και συμπληρώνοντας όνομα και ένα έγκυρο email. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται μόνο για την κράτηση θέσης και δεν θα λάβετε άλλη επικοινωνία από το Athens Pride ή τρίτα μέρη.

Χώρος

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


Πειραιώς 100

Η ομάδα φωτογραφίας του εθελοντισμού του Athens Pride 2021, με θέμα την «αγάπη», προσπάθησε να αποτυπώσει τι μπορεί να σημαίνει η λέξη αυτή για κάθε μέλος της. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς το πού μπορεί να φτάσει. Βρίσκεται σε κάθε κομμάτι της ζωής μας, μέσα σε κάθε τι που κάνουμε.

Το κάθε άτομο προσέφερε τη δική του μοναδική οπτική και ενώ σε όλες τις φωτογραφίες το αίσθημα της αγάπης εκφράζεται διαφορετικά, στο τέλος είναι αυτό που μας ενώνει όλα. Πολύχρωμες εκφάνσεις της αγάπης παρουσιάζονται μέσα από τον προσωπικό φακό μας. Το άγγιγμα, η διερεύνηση του σώματος και της σεξουαλικότητας μέσα από τις γυμνές εκδοχές της αυτό-αγάπης. Ο εορτασμός της απελευθερωμένης εαυτής μας και η αξία της ορατότητάς μας. Το χρωματιστό αίσθημα που φέρνουν στην ζωή τα πιο αγαπημένα άτομα, τα πρόσωπα που γεννούν ζεστασιά και ηρεμία, όλα τους διαφορετικά και όλα τους ίδια. Η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη, η συλλογική διεκδίκηση δικαιωμάτων. Όλα αυτά σημαίνουν αγάπη, όλα αυτά είμαστε εμείς, και όλα αυτά μας ενώνουν.

Συντελεστές:

  • mister bibibo
  • Άλκηστη Κυρ.
  • Κων.
  • harra s.
  • Γωγώ Ρ.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αποθήκη της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Η αίθουσα είναι προσβάσιμη, διαθέτει αναπηρικές τουαλέτες και parking. Απέχει 250 μ. από τo μετρό “Κεραμεικός”.

🦯 Τα έργα διαθέτουν ακουστική περιγραφή από την καλλιτεχνική ομάδα, μέσω QR Code.

TW: γυμνό

Μετάβαση στο περιεχόμενο