Φέρε μια Ιδέα

Αν η εκδήλωση απαιτεί κράτηση θέσης (δωρεάν), παρακαλώ επιλέξτε το εικονίδιο με το ημερολόγιο και κάντε κράτηση, επιλέγοντας την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και συμπληρώνοντας όνομα και ένα έγκυρο email. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται μόνο για την κράτηση θέσης και δεν θα λάβετε άλλη επικοινωνία από το Athens Pride ή τρίτα μέρη.

Χώρος

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


Πειραιώς 100

Η συγγραφική ομάδα του εθελοντισμού του Athens Pride «Φέρε ένα στυλό», σας προσκαλεί να φέρετε τις ιδέες σας και να γράψετε τις σκέψεις σας, ένα απόφθευγμα, ένα ποίημα ή και ό,τι άλλο επιθυμείτε, ανώνυμα και μη, στο «Queer Wall». Εκεί θα βρείτε επίσης κείμενα, ιστορίες και ποιήματα του εθελοντισμού για τη σχέση του με το Pride. Ελάτε να δημιουργήσουμε ένα πολύχρωμο κύμα συγγραφικής φαντασίας!

Συντελεστές:

  • Κων
  • Νico
  • Αθηνά Μιρ.
  • Άλκηστη Κυρ.
  • Κάτια Χρ.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αποθήκη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

♿ Η αίθουσα είναι προσβάσιμη, διαθέτει εξωτερικές αναπηρικές τουαλέτες και parking. Απέχει 300 μ. από τo μετρό “Κεραμεικός”.

🦯 Τα κείμενα διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω QR Code. Το περιεχόμενο του Queer Wall μεταφέρεται στο τέλος κάθε ημέρας σε ηλεκτρονική μορφή μέσω QR Code.

Μετάβαση στο περιεχόμενο