Επίσημη πρόσκληση στην Παρέλαση

31/05/2012

ATHENS PRIDE 2012 – 9 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ 18.00
 
Επίσημη πρόσκληση προς: ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πρόεδρος: Αλέξης Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος: Αντώνης Σαμαράς, Γραμματεία Εθελοντισμού και ΜΚΟ: Βάσω Λώλη, Γενικός Διευθυντής: Θανάσης Σκορδάς, ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πρόεδρος: Ευάγγελος Βενιζέλος, Γενικός Γραμματέας: Μιχάλης Καχριμάκης, Οικολόγοι Πράσινοι Επικεφαλής Εκλογικής Εκστρατείας: Ιωάννα Κοντούλη, Φιλελεύθερη Συμμαχία Πρόεδρος: Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ανεξάρτητοι Έλληνες Πρόεδρος: Παναγιώτης Καμμένος, Δράση Πρόεδρος: Στέφανος Μάνος, Γενικός Γραμματέας: Κωστής Λυμπουρίδης, ΔΗΜ.ΑΡ. (Δημοκρατική Αριστερά) Πρόεδρος: Φώτης Κουβέλης.


Αξιότιμη κυρία/Αξιότιμε κύριε,
 
To Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας «Athens Pride» διοργανώνεται τα τελευταία οκτώ χρόνια από την ομώνυμη αστική μη κερδοσκοπική εταιρία. Κύριος σκοπός του είναι η θετική προβολή των λεσβιών, των γκέι, των αμφισεξουαλικών και των τρανσεξουαλικών (LGBT) ατόμων στην κοινωνία καθώς και των διεκδικήσεων τους.
 
Φέτος με το σύνθημα "ΑΓΑΠΑ ΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ" τονίζουμε ότι στην κρίση ο συνδετικός κρίκος μιας κοινωνίας είναι η αγάπη. Τονίζουμε ότι εμείς, οι LGBT έχουμε ανάγκη τον απόλυτο σεβασμό και την αποδοχή περισσότερο από ποτέ, καθώς η κρίση βιώνεται από εμάς ακόμη εντονότερα.
 
Η διεξαγωγή της φετινής εκδήλωσης θα γίνει το Σαββάτο, 9 Ιουνίου στην πλατεία Κλαυθμώνος. Από το πρωί θα παραταχθούν στην πλατεία περίπτερα συλλογικοτήτων που ασχολούνται με LGBT θέματα, HIV, και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η Παρέλαση του Athens Pride που διέρχεται μπροστά από το κοινοβούλιο.
 
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να έχουμε δίπλα μας το κόμμα σας τόσο πολιτικά με την γραπτή δήλωσή του, όσο και με τη φυσική παρουσία αντιπροσωπείας του κατά τη διάρκεια της φετινής μας Παρέλασης.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Για την οργανωτική επιτροπή του Athens Pride 2012
Andrea Gilbert, Εκπρόσωπος
Τηλ +306974187383

Μετάβαση στο περιεχόμενο