Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ και ανακοίνωση για το πρόγραμμα σήμερα κι αύριο

03/06/2011

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ

και ανακοίνωση για το πρόγραμμα σήμερα κι αύριο

 

Τόσο η κρίση όσο και το κίνημα της αγανάκτησης μας αφορά και μας επηρεάζει. Η κοινότητα των LGBT έχει έναν παραπάνω λόγο να είναι αγανακτισμένη: τη διαιώνιση της διάκρισης σε όλα τα επίπεδα. Με το ειρηνικό κίνημα διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα δεν μας χωρίζει τίποτε, ενώ μας ενώνει η διάθεση για απόλυτα ειρηνική εκδήλωση των διεκδικήσεων μας και της αγανάκτησής μας. Τα μηνύματα συμπαράστασης που έχουμε λάβει από το χώρο αυτό είναι θετικά. Ωστόσο, οι σχεδιασμένες μας εκδηλώσεις σήμερα και αύριο θα λάβουν χώρα με κάποιες μετατροπές για λόγους προσαρμογής στα δεδομένα. Συγκεκριμένα:

3 Ιουνίου, 20.00: pink singers:  Η ίδια η χορωδία θα ήθελε να βρισκόταν στην πλατεία, αλλά λόγω της φύσης της (τραγούδι χωρίς ορχήστρα) θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν. Δεδομένης και άλλης εκδήλωσης την ίδια ώρα στην Καραγιώργη Σερβίας, το πλησιέστερο σημείο στο Σύνταγμα που μπορούσε να επιλεγεί είναι η πλατεία Καπνικαρέας. Εθελόντριες κι εθελοντές θα ενημερώνουν το κοινό της πλατείας εκείνη την ώρα.

4 Ιουνίου, πλ. Κλαυθμώνος: το πρόγραμμα της πλατείας θα διεξαχθεί κανονικά όλη την ημέρα

4 Ιουνίου, παρέλαση- pride parade ΦΙΛΑ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ: Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε και μάλιστα στις 6 ακριβώς. Γνώμονας είναι η μέγιστη επιτυχία της. Συμπληρωματικές ανακοινώσεις θα γίνουν κατά την έναρξη της παρέλασης στην πλατεία.

 

Οι εκπρόσωποι του Athens Pride

Andrea Gilbert, Δημήτρης Τσαμπρούνης

6944502529

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας από το πρωί
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 4Ης ΙΟΥΝΙΟΥ

ΦΙΛΑ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ

 

11.00     άνοιγμα κεντρικής εκδήλωσης με 50 περίπτερα οργανώσεων και φορέων / εργαστήριο πλακάτ / έκθεση “ΦΙΛΑ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ”

 

13.00     LIVE DJ set “The Emperor vs GRYBOP” and more

 

16.00     Latin ρυθμοί από την Πάτρα17.00     Επίσημη έναρξη με το χαιρετισμό από το Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη κι από την Αντιδήμαρχο Κολωνίας  Scho- Antwerpes (Γερμανία), χαιρετισμοί από Ελλάδα και εξωτερικό

 

17.45     parade opening act: PINK SINGERS χορωδία από Λονδίνο

 

18.00     PRIDE PARADE: ΦΙΛΑ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ με BATALA και PINK SINGERS

 

 20.00   Πλ. Κλαυθμώνος:  Ζακ Στεφάνου, Secret, Ευσταθία, MEΛΙSSES, Vegas, Onirama , DJ FO!, drag show Gazans, Len και ΚΟΥΚΛΕΣ. Ειδική συμμετοχή: Ελευθερία Αρβανιτάκη

Μετάβαση στο περιεχόμενο