Καλή Χρονιά από το Athens Pride

14/01/2015

Το Athens Pride εύχεται σε όλες και όλους μια ευτυχισμένη και πετυχημένη νέα ακτιβιστική χρονιά, με προσωπική και συλλογική πρόοδο σε όλους τους τομείς! Κάθε αρχή του χρόνου είναι και μια ευκαιρία για αναπόληση της χρονιάς που μας πέρασε και αποτίμησης της.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, 20.000 άτομαπολλά εκ των οποίων παιδιά συμμετείχαν στο 10ο Athens Pride Parade στις 14 Ιουνίου 2014. Εκατοντάδες γέμισαν την πλατεία από το μεσημέρι, περιηγήθηκαν στα περίπτερα, χόρεψαν στους ρυθμούς της Zumba® , ενώ άκουσαν τους χαιρετισμούς των οργανώσεων και τις ομιλίες των Πρέσβεων Robert Peck του Καναδά και Jan Versteeg της Ολλανδίας. Ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, άνοιξε την Παρέλαση και αποτέλεσε τον πρώτο Δήμαρχο Αθήνας που υποστηρίζει δημόσια το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.

Μετά την Παρέλαση, η πλατεία γέμισε και πάλι με πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε το Live Show με τις Ελένη Δήμου, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Στικούδη και τους Minor Project, Mikro κ.α.

Οι προσδοκίες της Οργανωτικής Επιτροπής 2015 ξεπερνούν τις περσινές και σας θέλουμε όλες και όλους κοντά μας, όπως κάθε χρονιά!

Σας στέλνουμε θερμές ευχές για ένα ευτυχισμένο και δραστήριο 2015!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Athens Pride 2015

Μετάβαση στο περιεχόμενο